Hieronder volgt een overzicht van de andere domeinen waarin we actief zijn als groep met de diverse gespecialiseerde websites per domein. U kan echter ook direct meer details bekijken rond het dienstenaanbod van dit specifieke domein Executive services waarop U zich nu bevindt door te klikken op soort diensten in het bovenstaande menu.

Brees & Partners

De overkoepelende groep Brees & Partners spitst zich toe op het opzetten van, deelnemen in of samenwerken met ondernemingen rond dienstverlening aan eigenaars en zaakvoerders van Vlaamse KMO’s. Vaak wordt daarin samengewerkt met partners uit diverse disciplines zoals bij adviezen rond de verkoop van het eigen bedrijf of het zoeken naar producten en diensten uit China. Soms is ook gewoon een externe klankbord functie nodig om kritisch te reflecteren over de eigen bedrijfsstrategie, personeelsbeleid, interne organisatie of optimalisatie van marketing en verkoop. Klik op het bovenstaande soort diensten menu item voor details van ons aanbod onder Executive Advice.

De nadruk ligt steeds op kleinschalige no-nonsense begeleiding waarin vertrouwen, onafhankelijkheid en een benadering vanuit een ervaren ondernemersgeest centraal staan.

Ik verkoop mijn bedrijf

U hebt zich al die jaren ingezet om de groei en stabiliteit te waarborgen van Uw KMO en oplossingen bedacht voor alle dagelijkse uitdagingen. Waarschijnlijk verkoopt U niet alle dagen uw bedrijf en hebt U in Uw omgeving niet veel betrouwbare ‘klankborden’. U wenst voor uw levenswerk uiteraard een eerlijke prijs te bekomen, maar er zijn bij de mogelijke overnemers wel gespecialiseerde aankopers die alle argumenten kennen om de waardering van uw bedrijf minimaal voor te rekenen. Om dat spanningsveld in uw voordeel om te buigen kan U best een vertrouwelijke adviseur gebruiken. Een onafhankelijk ex-ondernemer wiens enige belang het is om U van de nodige ammunitie te voorzien om de verborgen meerwaardes in uw organisatie naar boven te brengen en de te verwachten prijs negociaties perfect samen voor te bereiden. En om zo een mooie bruidschat te realiseren. Lees meer over onze unieke 5 stappen aanpak op onze gespecialiseerde pagina’s www.spanningsveld.be.

KMO’s & China

Hiervoor wordt reeds samengewerkt met EMC (Europe Meets China), een ervaren Belgische consultant met Aziatische contacten en locale begeleiding bij o.a. insourcing van producten en diensten uit China, opzetten van een KMO of joint venture ter plaatse, handelen met cultuurverschillen…

Lees eerst onze korte inleiding en bekijk nuttige links.

Of bezoek onze partner site voor een gedetailleerd aanbod.